Jump to content


Photo

System Fonts - Urgent!!


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Wayne Stokes

Wayne Stokes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 13 April 2019 - 08:12 AM

This morning when I started work on a project, I noticed that my notes and dimensions were being displayed in odd characters which I have never seen before. So I checked my system settings and all of my font settings have been changed to 'Marlett'. I didn't change these settings.  I have always used 'SPhand' as my font. However, after I set the fonts to SPhand and went back to my drawing, all of my text and dimensions were no longer visible but they were there when I placed my edit cursor in the location of the note and selected it. What happen and how do I fix this?

 

 



#2 Gary McKeon

Gary McKeon

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 227 posts
  • LocationSilverton Oregon

Posted 13 April 2019 - 08:20 AM

Re-boot your computer would be the first thing to try



#3 Steve and Carla Farnam

Steve and Carla Farnam

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 338 posts

Posted 13 April 2019 - 09:44 AM

Wayne if the reboot does not work you can go to Softplans home site and under support>utilities>Softplan Font Installer

you can reinstall the fonts. https://softplan.com/?page_id=2819



#4 Wayne Stokes

Wayne Stokes

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 32 posts

Posted 13 April 2019 - 08:11 PM

Thanks guys, I did both of the suggestions and the downloading of the fonts worked. I don't know what happen as for all of the years I have been a Softplan user, this has never happen before.

 

Thanks again.

 

Wayne






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users