Jump to content


Photo

S P patches


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 rick hoge

rick hoge

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 02 June 2022 - 01:13 PM

I am getting a new computer delivered tomorrow and was looking for the patches for 2014 on Softplan's website. When I click on the link I get a 404 error. All the other version's patches are working. Would anyone have any suggestions? I called their office and they will not help as V 2014 is no longer supported.

#2 Keith Almond

Keith Almond

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,845 posts
  • LocationBrockville, Ontario, Canada

Posted 02 June 2022 - 01:59 PM

The SOFTPLAN PRO Patches here ... https://ww2.softplan.com/?page_id=805 ... All seem to be working for me.


Keith

There are 10 types of people in this world ....... Those who understand binary, and those who don't.

Softplan user since version 5.5.2.5

www.homehardwarekingston.ca

#3 rick hoge

rick hoge

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 02 June 2022 - 03:45 PM

Thanks Keith, I'm not on pro.

#4 rick hoge

rick hoge

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 02 June 2022 - 03:49 PM

Just checked again. They've got it working now. Thanks SoftPlan!

#5 rick hoge

rick hoge

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 02 June 2022 - 03:59 PM

I was wrong. The link still leads to "Not Found"

#6 Keith Almond

Keith Almond

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4,845 posts
  • LocationBrockville, Ontario, Canada

Posted 02 June 2022 - 07:48 PM

This is PRO not PLUS ... Unless you're using EDUCATIONAL or LITE, then you're on PRO.

 

What version are you trying to update? If it's 2014 FULL then it's the PRO version.


Keith

There are 10 types of people in this world ....... Those who understand binary, and those who don't.

Softplan user since version 5.5.2.5

www.homehardwarekingston.ca

#7 rick hoge

rick hoge

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 posts

Posted 03 June 2022 - 06:50 PM

Thanks Kieth,

Your link worked.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users